ApiEda shpk është kompani serioze dhe me integritet të lartë profesional. Ne ofrojmë shërbime të sigurta për klientët duke ecur me hapin e kohës. Përshtatemi me risit e teknologjisë, përpiqemi për të përmirësuar cilësin e shërbimeve dhe mbajmë kontakte të shta me klientët tanë. Shërbimet që ofron ApiEda shpk janë:

 

Ashensore

ashensor

ApiEda shpk mirëmbanë të gjitha llojet e ashensorve me metoda dhe pajisje të kohës, të cilat ndikojnë në jetëgjatësin e tyre. Klientët për ne janë të parët, ne jemi gjithmonë pranë tyre kur ata kanë nevoj për ne. Mjafton vetëm një telefonat dhe problemi i tyre do të trajtohet nga pjestarët e stafit të ApiEda shpk të cilët në një kohë tepër të shkurtër do t’i japin zgjidhje me profesionalizmin e tyre. ApiEda shpk përveç mirëmbajtjes ofron riparim dhe pjesë këmbimi për ashënsorët, të cilët kanë probleme. Shërbimet që ofron kompania jonë janë cilësore dhe të përballueshme nga çdo individ apo kompani. Puna kryhet nga inxhinier me përvojë, të përkushtuar dhe profesionistë. Ne jemi e vetmja kompani në Shqipëri që modernizojmë ashensorët e vjetër duke zëvendësuar pjesët e vjetra me pjesë të reja, të cilat janë teknologji e fjalës së fundit. Mos hezitoni të bashkëpunoni me ApiEda shpk, sepse ju garantojmë që do të ngeleni të kënaqur si dhe do të shpenzoni më pak.

Sisteme Konference dhe Perkthimi

cropped-Perkthim.jpg

ApiEda shpk është distributor për Shqipërinë për pajisjet e përkthimit simultan nga kompaia Daneze DIS gjithashtu dhe për pajisjet audio nga kompania Franceze TAG. Pajisjet të cilat ne ofrojmë janë të sigurta, cilësore, moderne dhe të thjeshta për tu përdorur nga klienti. Përveç pajisjeve, ne ju sigurojmë dhe përkthyes të përgatitur dhe me përvojë, të cilët kanë punuar për institucione të rëndësishme në Shqipëri dhe jashtë kufijve.

Sherbime Ndricimi

17690227_10209067073976236_157949378_n

ApiEda shpk ofron shërbim ndriçimi të standartit të lartë, ne jemi lider në Shqipëri për ofrimin e këtij shërbimi.Teknologjia që ne përdorim është ekonomike dhe e shëndetshme. Kompania jonë përdorë pajisje të cilat bëjnë ndriçim natyral, ne kemi teknologjinë e duhur për të organizuar spektakle, takime elektorale, koncerte dhe çdo lloj evenimenti tjetër ku nevojitet ndriçim. Profesionistët e ApiEda shpk realizojnë çdo gjë në detaj në mënyrë që ngjarja juaj të shkojë sa më mirë.

Videoprojektore

cropped-3363084954_b0ea3893d3_o.jpg

ApiEda shpk ofron videoprojektorë cilësorë për aktivitetet që ju zhvilloni. Ne jemi menjëherë pranë Jush në kohë rekord me profesionalizimin dhe teknologjin tonë. Videoprojektorët që ne kemi janë ndër më të mirët që përdorin dhe aleatet tonë në mabrë botën.

Sherbime Audio

audio

ApiEda shpk ofron shërbime zëri për evenimente të ndryshme. Ne kujdesemi që çdo gjë të shkojë në mënyrë perfekt nga fillimi në fund të aktivitetit. Kompania jonë ka përvojë shumë vjeçare në këtë fushë dhe pajisje moderne të fjalës së fundit. Kjo ka bërë që ne të jemi të sigurtë dhe korrektë në punën që bëjmë duke ju ofruar mbarëvajtje perfekte të aktivitetit tuaj. Shërbimet që ofron ApiEda shpk janë për:

•    takime dhe konferenca,

•    fushata elektorale,

•    koncerte,

•    spektakle,

•    mbledhje,

•    party,

•    festa të ndryshme,

•    dasma etj.